Skip to content

Wat doen we?

Zondagse ontmoetingen

We komen elke zondag samen in de Opstandingskerk in Zuilen. In onze kerkdienst staat de God van de Bijbel centraal. We gaan op zoek naar wat ons verbindt als christenen en waarin we elkaar herkennen.

We nemen tijd voor overdenkingen uit de Bijbel, persoonlijk en gezamenlijk gebed, ondersteund door muziek en zang. Na de kerkdienst ontmoeten we elkaar met een hapje en een drankje.

Je bent van harte welkom in onze kerkdiensten. 

De dienst begint om 16:00 uur. 

Adres:  Prinses Margrietstraat 126 3554 GJ UTRECHT  

Evenement:"The story of a migrant"

Het afgelopen jaar hebben wij op verschillende locaties  “Het verhaal van een migrant” mogen organiseren. Op dit moment zijn er nog geen nieuwe evenementen gepland. 

Indien je vragen hebt over het evenement kun je ook contact opnemen met ons secretariaat

Lees ook het artikel over “The story of a migrant” in het Nederlands Dagblad.  

Gebedsavond

We willen samen God zoeken door gebed en liederen met elkaar te zingen. De maandelijkse gebedsavond wordt iedere 1e maandag van de maand gehouden via Zoom.

We beginnen om 20:30 uur.

Aanmelden voor de gebedsavond is verplicht. Meld je aan door contact op te nemen met ons secretariaat.


Bijbelstudie

De bijbel is Gods Woord aan ons (2 Timoteüs 3:16).  De Bijbel is betrouwbaar en foutloos. Samen willen wij de Bijbel lezen en bestuderen. Door de Bijbel te bestuderen kunnen we het toepassen in ons leven. De Bijbelstudies zijn tweetalig.

Koffie ochtend in wijkcentrum de Boog

Elke woensdag organiseren we een koffieochtend van 9.30 tot 11.30 uur in wijkcentrum de Boog (Gambiadreef 60). Dit zijn ontmoetingsochtenden waar mensen van verschillende culturen in een ontspannen sfeer elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. De ochtenden hebben ook het karakter van een taalcafé. Je bent van harte welkom!

Zorg voor de omgeving

Wij willen een kerk zijn in en voor de wijk. Wij helpen mensen met een beperkt netwerk en beperkte financiële middelen.